Over het weggeven van workshopkes en nog steeds geen 40 zijn.

Theo in tricot

 

Het is bijna zover… geen ontkomen meer aan! Binnen minder dan een week word ik 40 en daar valt niks meer aan te doen! Eerlijk? Ik vind het nog steeds niet leuk, echt niet. Maar ik had dat ook op 30. Uiteindelijk zijn we nu 10 jaar verder en ik leef iedere dag mijn droom, ik ben benieuwd wat de komende 10 jaar gaan brengen. Zolang ze traag voorbij gaan is het goed, heeeel traag! 😉

Charlotte, mijn jongste prinsesje, komt graag mee naar de winkel op vrije schooldagen. Ze kan zich wel bezighouden zo een ganse dag, ze helpt wat met stofjes goed leggen, loopt voor mijn voeten achter de kassa om de zakjes uit de kast te halen en de ticketjes van de kassa te scheuren. Ze haalt broodjes op de middag, die dagen zorgt Charlotte ervoor dat ik wel eet ‘s middags. En ze gaat ook regelmatig eventjes de “winkeltjes doen”. Een paar keer per dag zie ik ze voorbij komen met haar jas aan en hoor ik ze zeggen “mama, ik ga nog even shoppen he”. De overschot van het geld dat ze krijgt voor de broodjes zie ik nooit terug, maar gegarandeerd brengt ze een cadeautje mee voor mij. Dat vind ik dan onverwachts op de kassa, of op mijn laptop, of op mijn naai machine. Een schatje is’t, dat kind van mij.

Dat kind geniet daar zo van, om cadeautjes te geven. Dus ik laat haar, want ik geniet ook! Het cadeautje van gisteren was euh… grappig en toch ook niet. Ik kreeg dit! Met veel liefde gegeven, en een tedere glimlach van oor tot oor… en toch, heel erg vrolijk werd ik daar niet van! Och, het kind heeft het niet geweten, en gaat ervan uit dat ik heel blij was! Ik ben, laat ons zeggen, dankbaar… ze meent het goed. 🙂

Charlotte cadeau

 

We zitten halverwege de feestmaand! Bedankt voor al die fijne reacties, op de blog, in de winkel… ik ga de maand mei wel missen, en jullie ook denk ik! 🙂 We gaan nog even door, met veel kortingen en spaaracties en zo. 40 jaar-MEI 2015-Conv

En de komende week is het zover! Noteer, donderdag 21 mei.  Mijn verjaardag en toevallig een Late Night Shopping bij Madeline! Een feest, de hele dag door… tot 22u! You’re Invited! 🙂

AGECC_Youre_Invited

Iedere week een Give Away, ze moet het van iemand hebben, dat aapje van mij. Geven, ik word daar gelukkig van!

Deze week geven we een workshopke weg! Jullie zagen ze al, de Theo’s van Zonen09 in tricot. Wij, hier in Lier, zijn er zot van, en met ons zowat half naaiend Vlaanderen. Paspelpoes An geeft op 7 juni een workshop Theo in tricot en Guess What??? Niet 1 maar 2 personen kunnen die dag Free Of Charge mee aan de slag! Het patroontje is NIET inbegrepen in de workshop dus… ik geef 2 personen een waardebon van €16,00 (de kost van een papieren Theo) waar je, of het patroon, of stof mee kan aankopen in mijn winkeltje!

theo in tricot

En naar wekelijkse gewoonte hoef je, om kans te maken, gewoon de stapjes te volgen in de Rafflecopter!

a Rafflecopter giveaway

Op Instagram gaan we ook gewoon door! Deze week kunnen de Instagram volgers 2 meter stof winnen! 2 meter maar deze week? Yep! Maar dan wel 2 meter van de zachte, fantastische tricot van Art Gallery alstublieft!

Insta give away 3

Ga daar dus ook maar snel even een kijkje nemen. 🙂

De nieuwsbrief abonnees mogen eerstdaags een mailtje verwachten, met nieuws over stofjes en nieuws over workshops en … een extraatje! Wie de nieuwsbrief nog niet ontvangt heeft nog een dagje tijd om zich in te schrijven! 😉

En dan nu… trommelgeroffel! Wie pikte Rafflecopter eruit en won de de 2 patroontjes naar keuze, aangeboden door Marte van Compagnie M + een waardebon van € 25,00 van bij de Madeline? It is…. Aurélie! Stuur je mij een mailtje op madeline@destoffenmadam.be?

aurelie1 aurelie

 

 

En dan ga ik nu nog even genieten van een glaasje bubbels en een beetje rust na een ongelooflijk drukke maar fantastische week!

slaapwel, x

 

 

40 comments

 1. An Noteboom says:

  het patroontje heb ik al én een zoon om het aan te doen ook. Helaas ben ik er nog niet durven aan beginnen. Dus een Theo workshop zou fantastisch zijn!

 2. Nele says:

  Tsjien… Ik word 7 jaartjes minder en herinner me ook nog gretig wat daar in dat boekje staat… Ahaaa!!! Dat boekje is mis!!!! Die lieve Charlotte heeft het boekje van 30 gekocht, met als foto de 40

  Geniet van de nostalgie in het boekje!!

  Jammer dat die stofjes toch alleen maar via instagram gaan… Blog check, facebook check, e-mail check, dé winkel check, instagram… Oei heb ik niet…

 3. Sofie VDA says:

  Nancy, 40 is maar een nummertje! Moest je het niet verteld hebben aan de wereld, ik zou je geen 40 geschat hebben!

 4. CreativEls says:

  Ik wil graag mee doen maar het lukte mij niet om iets getypt te krijgen in het veld van rafflecopte. Dus de lege comment is van mij. Sorry, ik hoop dat mijn kans niet verkeken is. Ik ben al 40+ en ik kan je verzekeren zo erg is dat niet hoor. We mogen blij zijn deze leeftijd te hebben gehaald. En neem van mij aan : Het leven begint bij 40.

 5. Katrien says:

  Het Theo hemdje heb ik al een keer gemaakt maar onder begeleiding zou ik vast en zeker nog veel kunnen bijleren! Ik doe dus graag mee!

 6. AN says:

  verjaren is zo leuk en wat hebben wij geluk dat je ons trakteert en dan nog wel met een workshop. Ideaal voor m’n zoon. Dan kan ik hem een cadeau doen en zo is iedereen gelukkig!

 7. Saskia_Sazul says:

  die Theo in tricot staat op m’n lijstje maar wanneer ik er toe ga komen om die te maken is nog maar de vraag. Daarom lijkt die workshop me ideaal!! Duimen maar. En alvast een onvergetelijke dag gewenst voor donderdag!!!

 8. Anja Van Hoof says:

  Een workshopke winnen, tof!! Ik doe graag mee. Ik wens je nu al een supertoffe verjaardag! Geniet er toch maar van. Da valt best mee zalle, 40 worden…

 9. anske says:

  Ik wil wel komen workshoppen! Want een theo heb ik schandalig genoeg nog nooit gemaakt!
  Wat een feestmaand! Van mij mag je meer verjaren 🙂

 10. Caroline Van Dyck says:

  Zo’n workshop zou ik heel graag winnen! Ik ben een hele grote zonen 09 fan, maar Theo is er nog niet van gekomen…
  Alvast een gelukkige verjaardag!

 11. Marijke says:

  Een Theo-workshop? Yes please… dan komt het er misschien eindelijk van om die hemdjes te maken voor de zonen.

 12. Carla says:

  Ik heb nog nooit een hemdje gemaakt dus ik waag een kansje.Voor de zoon zal het niet meer passen maar voor de jongens van mijn broer wel.Spannend hier die give aways ….

 13. Miet says:

  ik waagde me nog nooit aan een hemdje en denk al een tijdje, bij het lezen van al die blogs, dat als ik er ooit aan begin, het een tricot-theo zal zijn. Misschien is dit mijn kans?

 14. Sandy says:

  Het zou de max zijn, ik en ons Ann samen naar de workshop, en ons andere zus zou ook content zijn want het één van de Theos is dan voor haar kleine man.

 15. Nathalie says:

  Het patroon van de Theo ligt thuis al een tijdje klaar, deze wedstrijd is de ideale schop onder mijn kont om er eens aan te beginnen!

 16. Aurélie says:

  Amai, ik las net dat ik de vorige give away gewonnen heb, ik kan het amper geloven :-). Ik ben echt keicontent! Ik post hier graag een berichtje om je te bedanken én om je te feliciteren, ook al kijk je er niet meteen naar uit. Het is uiteindelijk maar een cijfer, je bent zo jong als je maar in je hoofd wil zijn, uiteindelijk 🙂

 17. Veerle says:

  Ooh die zou ik heel graag winnen , gaat weer keiplezant zijn en heb al een idee hoe ik hem zou maken 🙂 Jep jep , ik doe graag mee!!!!

 18. Eveline says:

  Heb helaas nog nooit de Theo gemaakt (beginner) dus is dit de ideale kans, en waag dan ook graag mijn chance 🙂

Leave a Reply