Over frustratie, en imitatieleer en 6 kapotte naalden!

Charlotte Bag

Awel, ze is af! 6 kapotte naalden, nen hoop frustratie en uiteindelijk niet de handvaten die ik voor ogen had, maar ze is af!

Dat imitatieleer, ik blijf dat fantastisch vinden, voor kleding maar vooral voor tassen! Alleen, ik weet niet of ik het snel weer ga gebruiken voor deze tas! 6 kapotte naalden he! Voor zot te worden! Uiteindelijk kreeg ik de lederen handvaten er niet mooi aangezet, en ik had geen hamer in de buurt om de holle nieten erin te kloppen. Dus heb ik voor plan B geopteerd! En ik ben content zenne! 🙂

Charlotte Bag1

Zondag geef ik weer eens een workshopke, en het is de eerste keer dat deze tas doorgaat. De Charlotte Bag had ik ze gedoopt, een kopietje van een Michael Kors Barrel bag, maar uiteindelijk gebaseerd op de Blanche van Swoon Patterns.  Nu vind ik dat altijd wel spannend zenne, zo een workshop voor de eerste keer geven. Het blijft toch altijd afwachten of het allemaal binnen de vooropgestelde tijd klaar gaat zijn.

Charlotte Bag 2

Deze keer is’t extra spannend, want ik heb zo een aangebrand vermoeden dat er enkele madammen zich toch aan het imitatieleer gaan wagen!

Ik zal de hubby al maar laten weten dat hij mij niet voor middernacht thuis moet verwachten! 😉

Charlotte Bag

Stofjes: Madeline De Stoffenmadam

14 comments

Leave a Reply