Madeline de stoffenmadam

Madeline de stoffenmadam, dat is Nancy Moerenhout en ook een beetje An van Dessel.

Madeline de stoffenmadam is mijn droom die in 2014 uitkwam. Jaren eerder maakte ik mijn eerste breiwerkje om daarna over te stappen op naailessen. Mooie stoffen werden een passie. Eén die ik graag met jullie wil delen. Via de winkel in Lier, de webshop of een gezellige workshop. Spring je even binnen als je in de buurt bent? Ik wil je graag leren kennen.

NANCY x

Een stoffenwinkel op vijf minuten fietsen van mijn huis: een stille wens en een gevaar tegelijkertijd. Eerst was ik een enthousiaste klant, daarna gaf ik workshops en nu werk ik deeltijds in deze heerlijk winkel. Als hoofdberoep ben ik juf, wat bij de workshops goed van pas komt. Toe mijn oudste zoon geboren werd, raakte in verslingerd aan naaien en mooie stoffen. Dat ik van die hobby nu deels mijn beroep kan maken, is fantastisch. Kom jij ook eens kennis maken?

AN x

Bezoek onze webshop en geniet met ons mee… www.destoffenmadam.be

 

madalinedestoffenmadam-logo

3 comments

  1. Helene says:

    Lieve mevrouw,
    Mijn vriendin zit met een overschot aan mooie stoffen van haar moeder die tevens ook naaister was.
    In haar leven heeft ze een verzameling opgebouwd.
    Nu wenst ze deze stoffen te schenken aan naaisters zoals u. Ik spreek hierover enkele tachtigtal verschillende leuke stoffen. Bent u hierin geïnteresseerd? Laat het ons asap weten want eind deze maand moet het appartement leeg zijn. Alvast bedankt helene

Leave a Reply