Eindelijk een Lotta skirt voor mezelf + een nieuwe give away

Lotta Skirt1

De eerste feestweek zit er op! En wat voor één! πŸ™‚

Weer een weekje korter bij die 40ste verjaardag, ik moet zeggen… die morele steun helpt! Echt wel, ik begin dat precies toch allemaal net iets minder erg te vinden. Want hoe je het ook draait of keert, … aandacht krijgen helpt. Een beetje begrip, een beetje realitiveren, alles zo een beetje weglachen, het helpt! Bedankt; voor die bloemekkes, en die pralinekkes, en die babbelkes, en die lieve woorden. En ook om zo massaal langs te komen in mijn stoffenparadijske! πŸ™‚

De spaarkaart in mei, de kortingen van 40% 20% en 10%… ze lopen door! Nog tot eind mei!

40 jaar-MEI 2015-Conv

Ik beloofde iedere week kadookes, en iedere week in samenwerking met TOP madammen!

Deze week geeft Marte van Compagnie M 2 papieren patroontjes naar keuze weg en ik gooi daar uiteraard nog een keertje een waardebon van € 25,00 bovenop! (ah ja, ge hebt toch stof nodig?) Marte haar patroontjes, tja… what can I say! Wie hier nog niet mee aan de slag is gegaan moet daar dringend eens aan beginnen! Sinds kort zijn er, naast de patroontjes voor de kleine meisjes ook al 2 patronen voor de grote meisjes! En een volgende is alweer in de maak, haar nieuwste Nina Skirt & culottes for women zal vanaf 18 mei beschikbaar zijn! πŸ™‚

Kijk eens wat ik vorige week in mekaar stak! De Lotta Skirt van Compagnie M voor madammen, in een zalig stofje van Art Gallery… daar kan je toch alleen maar gelukkig van worden!

Lotta Skirt

Het patroontje van het ‘t shirtje komt uit de Knipmode van mei. Ik moet zeggen dat ik Knipmode de laatste maanden ben gaan appreciΓ«ren, de patroontjes vallen me beter mee dan voordien, het past allemaal wat beter… of is dat omdat ik wat ouder aan het worden ben? πŸ˜‰ Nee serieus, ik ben wel een beetje fan ondertussen.Β De zomerlaarsjes kocht ik voor een appel en een ei bij Berca! Aan -40%! Ha… die 40 lijkt me een beetje te achtervolgen!

De Blog Give Away van week 2 dus, ook weer niet mis he! πŸ˜‰

Give Away Week2

Je kan opnieuw deelnemen door de stapjes in de Rafflecopter te volgen. Keisimpel! πŸ™‚

a Rafflecopter giveaway

Ook op Instagram maak je opnieuw kans!Β 

De volgers op Instagram maken deze week ook weer kans op 4 meterkes stof! Deze keer zijn het pareltjes van Camelot! Ik knipte ze vanmiddag en ik zag… een tas, en een rokje, en een Mara blouse en ook een theo… ik zie altijd vanalles in stofjes! Verder ben ik niet verslaafd of zo… πŸ˜‰

Allen naar Instagram dus, nog zo één van de dingen waar ik niet verslaafd aan ben! πŸ˜‰ Β (Nee Pol, ik heb geen probleem!)

Instagram Give Away

 

En met die eerste feestweek lopen ook de eerste Give Away’s af!Β Zo een Rafflecopter, Β gemakkelijk is dat! Uit alle entries kiest dat ding random een winnaar uit!Β Dan nog even checken of er effectief een comment staat en dat was bij SARAH het geval! Woehoe Sarah…. de 2 patroontjes naar keuze van Zonen09 die Sharon schenkt + de waardebon van € 25,00 bij Madeline De Stoffenmadam zijn voor jou!Β πŸ™‚Β 

Stuur je mij een mailtje? πŸ™‚

Give Away 1

 

De Instagram Give Away gaat naar …. Tada…. Sylvia Pintens! πŸ™‚ Jij wint 4 meterkes Timeless Treasures Sylvia, Ik tag je op Instagram! πŸ™‚instagram give away

Ik ben benieuwd wat jullie met de kadookes gaan maken! πŸ™‚

Zo… dat zal het zijn voor vandaag! Tot zondag kan je ook nog raden wat mijne prins hier aan het doen is en kans maken op een meter van die heerlijk Monaluna Interlock! πŸ™‚Β De Give Away’s van deze week lopen volgende week vrijdag af!

En bedankt lieverds, voor alle reacties… fijn fijn superfijn vind ik dat! xxx

94 comments

  • madeline@destoffenmadam.be says:

   Ma Nele toch, da’s kei tof Instagram! πŸ˜‰ Ook wel verslavend, ik denk dat ik zonder Instagram, Pinterest, Facebook en die ontelbare blogs een 4-tal uurtjes extra per nacht zou kunnen slapen! πŸ˜‰ Gelukkig heb ik van Twitter niet al teveel kaas gegeten, of dat kwam er ook nog bij! πŸ˜‰

 1. Sarah Van Leuven says:

  Ik zag Sarah en werd eventjes wild van entoesiasme, tot ik naar beneden scrollde :-). Knappe rok! Ik hoop dat ik er tegen mijn 40ste ook zo knap uitzie! Nog 10 jaar te gaan πŸ˜‰

 2. Sarah Van Leuven says:

  En daarnaast zou ik graag de toekomstige Nina en de Julia voor dames winnen, de enige twee die ik nog niet bezit πŸ™‚

 3. Inge Claes says:

  Oh ja ik weet het al, de patroontjes & meteen waar die 25 euro naartoe gaat: een lotta skirt in hetzelfde stofje. En ook super benieuwd naar Nina want ik heb geen dochter.

 4. Saskia Detremmerie says:

  Nog altijd iep iep oera! zelf zou ik graag de Julia voor kinders en de lotta voor grote meisjes winnen … Nig veel feestplezier!

 5. Anneke says:

  Proficiat aan de vorige winnaars !!
  De The Lotta skirt of The Julia sweater zou ik wel eens willen proberen te maken πŸ˜‰

 6. Mercedes says:

  Nog geen kindjes hier, maar graag de charles pattern voor een vriendin die binnenkort bevalt van een jongetje πŸ™‚ en voor mezelf de julia!

 7. anja says:

  Die Lotta is super, wat zou ik graag ook dat patroontje hebben. Keihard duimen dus voor mezelf πŸ˜‰

 8. BiekeP says:

  Mooie outfit. Dat t-shirt ook, was me niet opgevallen toen ik de Knip doorbladerde in de supermarkt πŸ˜‰
  En nen dikke proficiat met die 40. Hier nadert ze ook met rasse schreden…

 9. Tine Aertgeerts says:

  Leuke give-away!
  Ik zou heel graag de Lotta skirt en Lotta dress (allebei de kinderversie) winnen!

 10. Leen says:

  Ik heb al heel wat patroontjes van compagnie M. maar de julia ontbreekt hier nog, deze zou ik dus alvast kiezen. En daarnaast zou ik nog een lotta-jurk patroon kiezen om cadeau te doen aan iemand anders. Wat samen naaien is toch nog zoveel leuker dan alleen!

 11. Caatje says:

  Wat een heerlijke prijs weer en ook een heerlijke Lotta skirt. Wil die al heel lang maken voor dochterlief. Ook de Lotta dress staat op mijn verlanglijst. Ik zou het dus wel weten. En nogmaals een dikke proficiat met je 40e B-day.

 12. Noor says:

  Ik zou graag de Mara blouse en Julia sweater winnen, want deze patroontjes heb ik nog niet van Compagnie M

 13. Karen says:

  Wow zo mooi! Ik ben ook net bezig aan mijn tweede Lotta skirt, enkel nog inzoomen. Ik zou kiezen voor de Louisa en Lotta kleedjes, maar dochtertje past bijna in maat 80…

 14. AurΓ©lie says:

  Ik heb al de Julia; de Lotta staat nu op het verlanglijstje, ook al ben ik keibenieuwd naar de volgende telg, de Nina! Bedankt om te vermelden vanwaar het patroontje van de top vandaan komt, want ik vind die supermooi! Rap de knip van mei vastkrijgen πŸ™‚

 15. Katleen says:

  De lotta voor dames en de lotta voor kindjes lijken me zeer leuk, hoewel de julia voor kindjes, goh zo moeilijk kiezen uit die mooie patronen!

 16. Laura says:

  Wat een schitterende give-away!
  Ik zou gaan voor ‘The Louisa dress’ en voor ‘The Mara blouse’, Mijn meisjes -en ikzelf- zouden hier héél erg blij van worden!

 17. merel says:

  de lotta voor kleine meisjes staat nog op mijn verlanglijstje, en de charles en de mara blouse en de julia voor grote en kleine meisjes… : )

 18. Mie Flavie says:

  de patroontjes voor de lotta dress en de Julia sweater zouden door mij en mijn dochters geapprecieerd worden!

 19. Patricia Metten says:

  Goh, Compagnie M heeft zoveel geweldige patronen… dat is zo moeilijk om te kiezen!
  Dus moest ik de 2 patroontjes winnen zal ik eens hard moeten nadenken welke ik dan kies πŸ™‚

 20. Jelke Talboom says:

  Het is echt een supermooi rokje (en tshirtje trouwens ook) he! Lang leve de Lotta-rok!
  En binnenkort hipperdepiep hoera voor jou he πŸ˜‰

 21. Stefanie says:

  Proficiat met je verjaardag! Ik doe graag mee met de wedstrijd. Ons klein spookje zou super staan met de lotta-dress. Ik maak bijna nooit iets voor mezelf, maar aan een Julia swetter zou ik me toch wel durven wagen.

 22. Els says:

  Gelukkige verjaardag!
  Het wordt tijd dat ik eens wat meer naaiervaring opdoe, zodat ik binnenkort ook eens wat mooie stofjes durf te komen kopen.
  Ik zou graag de Mara blouse en de Julia sweater voor kinderen winnen.

 23. Nathalie says:

  wat een mooie stof voor die rok! Ik heb de meeste patroontjes van Compagnie M. al, maar de julia voor dames en het nieuwe culottes patroon zie ik ook nog wel zitten

 24. Leentje says:

  wat een mooie lotta! En dat patroontje had ik ook al gespot in de knip, alleen nog het juiste stofje vinden…
  Ik heb al best veel Compagnie M. patroontjes, maar de Louisa Dress ontbreekt nog

 25. Pelckmans Myriam says:

  als ik zou winnen dan graag het patroontje van de lotta dress en de lotta skirt voor kinderen

 26. Anja van hoof says:

  Wat een mooi rokje! En dat stofje!! Ik doe graag mee met deze give-away. Ik zou gaan voor de Louisa dress en de Lotta skirt. het Mara patroontje heb ik al en vind ik de max!

 27. vicky says:

  Geweldige give-away. Ik word in november 40, moet ook eens zo’n feestelijkheden bedenken ….
  Via de rafflector meegedaan aan de give-away, maar verkeerd of te rap geklikt, en dus via die weg geen comment achtergelaten …. dedju!

 28. Katleen says:

  Jouw rokje is echt super, de juiste combinatie van patroon en stofje! Ik doe graag mee met de give away. Ik ga voor de Charles en de julia voor kids.

 29. zus 3 says:

  een heel schoon rokske: wat wil je met zo’n schoon stof en gemakkelijk patroon.
  Je heb het geweldig gecombineerd, zou een feestoutfit kunnen zijn!

 30. An says:

  Ik ben helemaal weg van de Charles broek en voor mezelf dan de grote versie van de Lotta. Zou ik eens iets winnen? Spannend!

 31. Melissa Hauspie says:

  Wauw, toffe give-away! Als ik moest winnen: de 2 damespatroontjes aub πŸ™‚ Bij gebrek aan lieve kindertjes…

 32. Mieke Van Loon says:

  Oh zo leuk! Ik heb al de louisa en de julia en ik zou graag de lotta skirt ook eens uitproberen! Wat een fijne actie…

 33. Carla says:

  Ik doe super graag mee aan deze leuke give away.Mijn voorkeur voor patronen: The Lotta skirt of The Julia sweater.Het stofje dat jij hebt gebruikt:wauw!

 34. Isabel says:

  Supermooie Lotta skirt, heel mooi stofje. Inderdaad leuk om zo met je mee te vieren :-). Groetjes, Isabel

 35. ChloΓ© says:

  Wat een mooie outfit! De Lotta blijft zeker ook één van mijn favoriete patroontjes, zeker met de zomer in’t verschiet! πŸ™‚
  Gelukkige verjaardag!

 36. La Montagna Incantata says:

  Waaw! Hele mooie rok! De Mara ontbreekt hier nog en daar zou ik me graag eens aan zetten! Ook de Lotta jurk staat nog op het programma! Alvast gefeliciteerd!

Leave a Reply