Geef eens een boekentas weg – GIVEAWAY AFGESLOTEN

Mindthewhale_An02508A

Ik ben An, ik blog normaal gezien als Paspelpoes en ik geef regelmatig workshops bij Madeline de Stoffenmadam. Sinds kort help ik haar ook af en toe in de winkel en met de nieuwe webshop die eraan komt. En vandaag blog ik dus op verplaatsing.

Vorige week stond er een workshop boekentas op het programma. De deelnemers konden kiezen voor een kleutertas of een lagere schoolversie. Voor die laatste mochten we in primeur het patroon van Mind the Whale gebruiken, de Mix ‘n Match boekentas.
Ik maakte al wel wat boekentassen, maar een nieuw patroon moet natuurlijk getest worden.

Mindthewhale_An02519A

Ik koos bij Madeline voor een petroleumblauwe canvas, de prachtige okerkleurige zebra’s en een bijpassende voering. Omdat ik geen paspel en biais vond in de juiste tint, maakte ik die zelf. Nancy breidde onlangs het gamma fournituren stevig uit. Ik vond ze nu al in de winkel en jullie kunnen ze binnenkort ook allemaal vinden in de nieuwe webshop.

Mindthewhale_An02515AOver het patroon kan ik kort zijn: het zit ingenieus in elkaar, is plezant om te maken, maar er kruipen heel wat uren werk in. Moeilijk is het niet, maar het vraagt wat ervaring omdat je met stijve materialen en grote stukken werkt. Een naaimachine met een sterke motor is een must om door de versteviging te geraken.

We maakten er een marathonworkshop van en de deelnemers gingen na ongeveer 13 uren naaien naar huis met een tas waar nog de laatste hand aan gelegd moest worden en met een resem tips op zak. Dat het gezellig was, hoef ik zeker niet te zeggen?

Mindthewhale_An02511AHet patroon is een absolute aanrader! En morgen verschijnt de kleuterversie.
Jullie hebben dus nog tijd genoeg om jullie kroost van een mooie nieuwe tas te voorzien tegen 1 september.

Geen tijd meer? Misschien heb je dan wel geluk!
Mijn jongste zoon is volgende week kleuter-af, maar zijn nieuwe boekentas staat al bijna een jaar te wachten. Ik kan met deze mooie zebratas dus niet veel doen. Daarom besloot ik, samen met Nancy om hem gewoon cadeau te doen.
Haar klanten en lezers in de watten leggen, daar is Madeline altijd voor te vinden.

IMG_9301-001A

Heb jij een zoon of dochter die een nieuwe boekentas kan gebruiken? Of wil je je kleinkind, buurjongen of -meisje, neefje of nichtje een cadeautje geven? Laat dan een reactie achter onder dit blogbericht. En wie weet is hij wel voor jouw oogappel!

De tas is een lagere schoolmodel: 41 cm breed – 30 cm hoog – 12 cm diep. Ik schat dat hij geschikt is voor het eerste, tweede en derde leerjaar ongeveer.

De giveaway loopt gedurende een week. Woensdag 26 augustus kiest Nancy een winnaar. Zo kan de tas nog tijdig naar de post om op 1 september zijn taak te vervullen.

Mindthewhale_An02512A

 

IMG_9290A

Wil je zelf graag een workshop komen volgen bij Madeline de Stoffenmadam? De nieuwe workshopkalender komt er deze week aan. Ben je er graag als eerste bij wanneer de nieuwe webshop online komt? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief. Abonnees zijn steeds als eerste op de hoogte Γ©n worden af en toe speciaal verwend.

Alvast heel veel succes!

An x

Patroon: Mix ‘n Match, Mind the Whale
Stoffen en fournituren: Madeline de Stoffenmadam

168 comments

  • Nathalie Vanden Bossche says:

   Mijn zoontje is een supergrote dierenfan, later wordt hij boer of een archeoloog die dino’s opgraaft. Hij is net klaar voor het tweede leerjaar. Een boekentas met een beestje lijkt me een veiligere en mooiere aanwinst dan nog een dier in huis en tuin.

 1. JoChapeau says:

  Mijn jongens zijn (bijna) lagere schoolkind af, maar ik heb een klein nichtje dat er nog moet aan beginnen en die een kleurrijke vrolijke boekentas met zoveel stijl zou dragen, absoluut ! Ik doe heel graag mee voor haar πŸ˜‰

 2. Evi says:

  Wat een mooie boekentas! Ja natuurlijk zou ik hem wel willen winnen voor mijn jongens. Maar… Ook voor een meisje, wiens mama en papa het financieel heel moeilijk hebben. Een mooi afdankertje is leuk. Maar een mooie nieuwe is nog leuker!

 3. Kristien Meulemans says:

  Ik ben de gelukkige meter van een jongen, Ferre genaamd! Ik zou graag deze schooltas winnen voor mijn petekindje! Zelf sta ik ook in het onderwijs en het is steeds super om kinderen te zien met een speciale boekentas als deze!

 4. Loos Ingrid says:

  heel knap gedaan zou leuk zijn mocht ik hem aan mijn dochtertje kunnen geven zij gaat vanaf september naar het eerste leerjaar

 5. de kunst - ruyts lieve says:

  wat maken jullie leuke dingen. dit zou iets zijn voor onze kleinzoon, die op 1 september de grote stap waagt van kleuterschool naar het eerste leerjaar. zelfs als ik niet moest “winnen”dan nog zou ik me het patroon aanschaffen en hem deze boekentas (proberen te) maken als kerstcadeau!!! super

 6. Lies Van de Woestyne says:

  Onze jongste dochter gaat op 1 september naar het eerste leerjaar. Als stoere meid wil ze graag een boekentas met karakter. De tweedehands boekentas van grote zus maakt graag plaats voor een nieuw, stoer exemplaar!

 7. Van der Sijpe Ann says:

  Ik ben de trotse meter van Renske en die Super graag paardjes ziet. Deze tas zou haar dus super veel plezier doen en wat zou ik trots zijn mocht ik deze mogen afgeven.

 8. Katrijn says:

  Waw, wat een prachtexemplaar ook alweer! Ik denk dat ik dit exemplaar aan de kant zou zetten voor mijn zoon, hij start pas volgend jaar in het eerste leerjaar. Op zich tijd genoeg om er zelf nog aan te beginnen, maar hieraan waag ik me toch nog niet zelf…

 9. sofie says:

  Oh … wat zou je Lore hier blij mee maken! En Liv, die enkele banken verder zal zitten in dat eerste leerjaar, kei fier. Haar vriendin die een boekentas draagt met haar lievelingsdier, van het patroontje van haar mama Riet … Twee fiere meisjes in dat eerste leerjaar! πŸ˜‰
  Knappe tas!

 10. Marie says:

  Nog geen mama maar wel ongelooflijk fiere tante van Fran! Een driejarig monstertje dat heel blij gaat zijn als het 1 september is en ze weer naar school kan! Hopelijk met deze prachtige boekentas!

 11. inge reekmans says:

  oh, zo’n prachtexemplaar en eindelijk een jongensversie. Met zonen in huis en een man als leerkracht zou dit wel een heerlijk geschenk zijn. Proficiat alvast met je uitvoering !

 12. Sofie De Gucht says:

  Gewoon omdat die zebra’s mega cool zijn! Mijn schatje gaat nog niet naar de lagere school maar ik ken genoeg andere schatjes om dit cadeau te doen hoor! Groetjes! X S.

 13. Sara says:

  Mijn metekindje Rob zou deze boekentas geweldig vinden! Alles wat maar met dieren te maken heeft, vindt hij mooi. Ik zou hem graag plezieren met dit prachtexemplaar. Zo kan ik, als meter, weer punten scoren bij hem.

 14. Lotte says:

  Ik beloofde mijn zoon een nieuwe boekentas maar een nieuwe uitdaging gooit roet in het eten… Het is hier dus meer dan welkom!

 15. Anja Hoefman says:

  Een megasupercoole zebraboekentas voor een megasuperleuk schooljaar voor de zoon!
  Hij vind ze kei tof! Dus ik kruis alvast mijn vingers en steek de duimen omhoog om mijn kansen te verhogen ?. Bravo An!!! XXX

 16. merel says:

  wat een supermooie boekentas!

  we hebben hier een zebrafan in huis dus die zou wel blij zijn met zo een superleuke boekentas!

 17. Liesbet R says:

  Wat een mooie boekentas! Ik ontzie het mezelf een beetje, al dat werk. En ik twijfel of mijn machine er wel zwaar genoeg voor is. Maar op deze manier zou ik mijn dochtertje toch kunnen verwennen met een handgemaakte tas!

 18. Daisy says:

  Mijn bijna 4jarige dochter (jarig op 6/09) start op 1 september in de zebra klas, ik denk dat ze met zo een mooie boekentas nog liever naar school zou gaan.

 19. Sofie says:

  Oh, wat een prachtexemplaartje zeg! Jullie kunnen toch echt wel pareltjes maken, hoor. Mijn jongste neefje start op 1/09 in het eerste leerjaar (in Lier dan nog wel) en ik ben er zeker van dat hij deze boekentas ‘de max’ zou vinden.

 20. Leen Minnaert says:

  Tof!, Dat zou hier een groot succes zijn!
  Ja nu begint het hier ook weer te kriebelen om achter t stikmachine te kruipen… Maar dat pas helaas niet direct in de planning.
  Leen

 21. Angelique says:

  Wat een mooie boekentas… En wat leuk dat je deze wegschenkt,Na zolang er aan Gewerkt te hebben. bij deze laat ik ook een reactie na want mijn dochter start 1september ook in het eerste leerjaar, volgende week gingen we samen achter een boekentasje gaan kijken, maar wie weet πŸ™‚

 22. Els Sollie says:

  An, en ook Madeline,
  Het is steeds weer een verrijking van ideetjes en modelletjes!
  Dit model is er eentje van … Ja hoe kan je dit nu omschrijven? Wereldformaat!!!
  Ik kan niets anders zeggen dat ik dit ten zeerste bewonder!
  Op foto is hij enorm bewonderenswaardig maar als je dit exemplaar zie in levende lijve dan valt je mond ervan open … Zo mooi is hij!
  Ik kan het echt niet beter, ook al heb ik ook al een boekentas gemaakt voor mijn oudste jongen!
  Het wordt dus hoog tijd dat ik voor de jongste ook zo’n exemplaar kan bemachtigen (maken) als dit echt niet lukt!
  Nu maar hopen!
  X

 23. boomie says:

  Mijn zoon moet nog een jaartje wachten voor hij in het eerste leerjaar zit, maar met een derde spruit op komst vrees ik dat er geen tijd zal zijn om zelf een boekentas te naaien. Daarom waag ik graag mijn kans!

 24. Nilli Berghmans says:

  Ik wou wel winnen voor een van de kleinkinderen, maar die hebben niks tekort. Dus ik waag mijn kans voor het meisje van de hogere post van Evi.

 25. mirel says:

  Wauw zo mooi zeg. Een boekentas staat hier al jaren op de to do lijst maar nooit durven aan beginnen πŸ™ misschien dat ik dan op deze manier al is een selfmade boekentas heb om mee te pronken en mij zelf te overtuigen om er dan ook eens aan te beginnen :-p

 26. Made by ilskepilske says:

  Wauw, ik ben absoluut nog niet zover dat ikzelf een zou kunnen naaien, maar dit is wel een prachtexemplaar! Nichtje van Tibo gaat op 1 september naar het 1e leerjaar, dus die zou deze heel goed kunnen gebruiken ?

 27. Nele De Schepper says:

  Wat een prachtexemplaar! Dat ik dan ben van jou en van Wnancy hoef ik niet te vertellen! En nu vormen jullie een duo, hoe geweldig is dat! Normaal zou onze kleine Janne* starten in het eerste leerjaar. Dit jaar kijk ik niet uit naar 1 september, te veel ‘wat als’ … En of dat ze blij zou zijn met deze prachtige boekentas! Ik denk dan ook dat haar broers of zus het ook geweldig fijn zouden vinden om met deze boekentas de speelplaats op te stappen!

 28. Veerle Bekaert says:

  Prachtig! Ik doe graag mee voor mijn zoon die op 1 september in het eerste leerjaar start #slik##nieuwe mijlpaal#

 29. Kristien willems says:

  Mijn oudste die in september start heeft al een schooltas maar dochter 2 start volgend jaar haar lagere school carrière en zij is een gigantische dierenfan en zou hier ongetwijfeld ontzettend blij mee zijn! X

 30. Rose Marie Willems says:

  Omdat ik nog altijd een naaibeginnertje ben, maakte al
  wel een zak samen met jullie, en zo’n grote boekentas maken nog niet zo goed ziet zitten en ontzettend veel van mijn kleinkinderen hou, zou ik natuurlijk deze boekentas wel graag willen winnen.Wat moet ik nog doen om dit prachtexemplaartje te winnen? Laat het mij weten, altijd tot jullie dienst.

 31. Sien Uytterhoeven says:

  Omdat mijn zoontje deze prachgtige boekentas geweldig vindt om binnenkort mee te starten.
  Door omstandigheden kon hij enkele jaren geleden. zijn eerste grote boekentas helaas niet zelf kiezen. Op deze manier kan ik dit helemaal goedmaken πŸ™‚

 32. De graef sara says:

  Wat zou het niet fijn zijn om mijn zoon / dochter te zien pronken met deze mooie boekentas! Voor het eerst mogen ze naar de grotere school.

  Ik heb een tweeling ( meisje / jongen) , mocht ik deze winnen weet ik 1 ding al zeker : mama MOET ook een boekentas maken voor de verliezer.

 33. Marijke Goris says:

  Vorig jaar maakte ik er zelf eentje voor mijn zoon en dochter. Heel mooi, maar niet altijd even sterk en ze hebben allebei dus wel al wat slijtage (de ene al wat meer dan de andere). Zo’n nieuw exemplaar komt hier dus altijd wel van pas.

 34. Dien says:

  Wow, wat een prachtige zebra’s!!! Mijn dochtertje haar oogjes zouden nogal stralen als er zo’n schoon boekentasje met de post zou aankomen. ?

 35. Flooke says:

  wie wil zo’n prachtexemplaar nu niet winnen??
  Ik zag al vele versies passeren, maar dat ik er toch eentje die in mijn top 3 staat!
  De stofkeuze, maar ook het model van de boekentas vind ik meer dan geslaagd. Alleen, ik vrees dat de motor van mijn machine het niet aankan om er zelf een te maken..dus, ik waag heel graag mijn kans voor dit exemplaar. En nu duimen tot 26 augustus, niet alleen de verjaardag van mijn man, maar misschien ook een cadeautje voor mijn zoon?:)

 36. Bieke says:

  Wat een leukerd! Mijn nichtje mag op 1/9 naar het eerste leerjaar. Ze verjaart trouwens ook binnenkort. Dat zoueen megatof cadeautje kunnen zijn!

 37. MmeFieflo says:

  Pick me, pick me! Die zou ik echt wel willen voor Fien of Flor.
  Ik heb nooit geluk bij giveaways, en won nog geen enkele. Deze zou super zijn!
  En An, veel succes bij Madeline! Ik kom zeker eens een kijkje nemen daar!
  Liefs,
  Kris

 38. Astrid says:

  Ohhhh, die is echt zo prachtig. En ??? voor de zebravoering. Ik doe dus heel graag mee en hoop dat mijn dichter Olivia er op 1 september mee naar school kan gaan!

 39. Evi says:

  OOOh mooi zeg! Voor mijn kids is hij nog wat groot, maar voor mijn metekindje is hij perfect, leuk om haar ook te verwennen! Mooi gedaan!

 40. manon says:

  Mijn dochter is maandag bij de kleuters begonnen. Dus ik doe vraag mee. Helaas wordt de workshop te ver weg voor mij gegeven en zelf eraan beginnen lijkt me te hoog gegrepen. Maar petje af voor dit super mooie exemplaar!

 41. majella vandeputte says:

  jawadde!!!! zo’n mooie eye-catcher!
  Daar wil iedereen en zeker mijn dochter mee over de speelplaats pronken op 1 september!!!!
  Jij doet me zin krijgen om ook eens zo’n workshop te volgen πŸ™‚

 42. Vera says:

  Ooh wat mooi! Deze zou mijn jongste spruit niet misstaan. Als laatste in de rij van drie erft hij heel vaak de spulletjes van zijn broers. Zo ook de boekentas. Hij is niet altijd even blij met deze gang van zaken…en zou ook heel graag wat vaker iets ‘echt nieuw’ krijgen. Met deze boekentas zou hij dolgelukkig zijn, dΓ t weet ik zeker! Ik naai zelf ook heel graag maar zou me nu nog niet aan zo’n project durven wagen. Vandaar dat ik hier mijn kansje waag….

 43. liesbet says:

  Oh zo mooi! Ik sluit me graag aan bij het oneindige rijtje. Daar zou mijn neefje wel eens heeeeel blij mee kunnen zijn! En hij is dan nog wel jarig op het einde van de maand…

 44. lielebeesje says:

  Oh waw, wat een prachtexemplaar! Dochterlief gaat naar het tweede leerjaar en ze is er het hart van in dat haar mooie Froy&Dind-tas amper één schooljaar heeft overleefd, dus wij beginnen alvast te duimen!

 45. tinne Bogaerts says:

  Mijn kleine grote man is helemaal klaar voor het eerste leerjaar en hij is gek van zebra’s… Wat zou hij glunderend naar school gaan op 1 september ?

 46. Eleen says:

  De oudste dochter hier waagt de sprong naar het eerste leerjaar. Ze zou her gezelschap van deze hippe zebra’s wel kunnen gebruiken om de weg te vinden in de jungle van nieuwe dingen die op haar af zullen komen!

 47. Katrien says:

  Wauw, war een prachtige versie is dit geworden van het Mind the whale patroon. Een ingenieuze boekentas. Jullie stifkeuze maakt het helemaal af. De kleuren, de combinatie van de zebra’s en de strepen.
  Het toeval wil dat ik een dochtertje heb dat naar het eerste leerjaar mag gaan en dat ze nog geen boekentas heeft. Wij doen dus graag mee!

 48. hanne says:

  Mijn kleinste dochter zou een nieuwe boekentas verdienen, maar mijn naaivrees is momenteel groter dan mijn naaimoed! Misschien toch maar eens overwegen om me in te schrijven voor een workshop.

 49. cindy Baeten says:

  Zou superleuk zijn om deze te winnen voor mijn petekind. Die zou er zo blij mee zijn…wat een cadeau om te kunnengeven

 50. hermans inge says:

  Aangezienie nog wat groot is voor mijn eigen kinders Kan ie dienen voor het petekind, maar niet eer ik hem als voorbeeld voor de kleutertas heb gebruikt :-). Een live voorbeeld is altijd handig.

 51. Van Hoof Anja says:

  Supermooie boekentas! Hier zou ik mijn neefje-petekindje een plezier mee kunnen doen! In gedachten zie ik hem al op de speelplaats paraderen op 1 september….

 52. Kristel Backeljau says:

  Mijn zoontje Briek is 6 en gaat binnenkort naar één,
  Een coole boekentas … Oh, hij heeft er nog geen.
  Zo eentje met ritsen en met knappe zebra’s
  Daar wil ons Briekje wel mee naar de klas.

  Mama kan naaien maar nog niet zo goed πŸ™
  Trek alsjeblief haar naampje uit jullie hoed! πŸ™‚

 53. Katrijn Dekien says:

  Mijn dochtertje kijkt sinds eind juni uit naar september, want dan mag ze eindelijk leren lezen en schrijven ! Een boekentas voor al die boeken die ze gaat lezen, komt dus zeker van pas. En als het dan nog zo’n mooie is, kan haar schooljaar niet meer stuk !

 54. ilse says:

  Hoe mooi … kon ik dat maar, zoiets naaien. Ik zou hem graag cadeau doen aan mijn lief nichtje. Ze vindt school niet zo leuk, ze vindt het saaaai … Misschien kan deze boekentas haar wel opfleuren.

 55. Marijke says:

  Waaaaauw! Als ik nu al op dat naainiveau zat, zou ik er meteen eentje maken voor mijn kleine nichtje, maar gezien ik toch eerst nog wat oefening nodig heb, doe ik graag mee!

 56. Katrien says:

  wauw, prachtexemplaar! Ik waag mijn kans om met de zebra’s naar het eerste leerjaar te huppelen (binnen een jaartje).

 57. Delphine says:

  Ik had het gisteren nog met mijn zoontje over een nieuwe boekentas. Hij is gek op de savanne dus dit prachtig exemplaar zou hij fantastisch vinden!!

 58. Marie says:

  Dat is nu eens een boekentas dat ik in een winkel onmiddellijk zou kopen! Zo mooi! Wannes zou laaiend enthousiast zijn met deze boekentas, zebra was vorig jaar zijn symbool in de klas en sindsdien is dit ‘zijn dier’ geworden. Ik zou zijn gezichtje eens willen zien met zo’n boekentas. Ik zou dit heel graag zelf eens proberen, maar te weinig ervaring en geen naaimachine die sterk genoeg is.
  Super mooi gedaan! Jullie inspireren!

 59. Darja says:

  Oooh zo mooi!
  Mijn oudste gaat naar het eerste leerjaar, dit zou wel leuk zijn met zo’n mooie boekentas. De 2de zoon kan er nog niet veel mee doen want gaat naar de 2de kleuterklas.

 60. Nele Schaeken says:

  Keigoed gedaan zeg! Wat een mooie mix van kleuren en prints.
  Perfect om de blits te maken in het eerste leerjaar #dalton2#sssspannend!

 61. Lies says:

  En of die dochter van mij nog een “tasjeboek” kan gebruiken….ze wacht nu al zo lang om naar “het lerejaar” te gaan! Bij voorkeur in stijl. Haar mama wenst het haar alvast toe…op 1 september met deze heerlijk mooie “boekentas” naar “het eerste leerjaar”! De start van een ongetwijfeld pracht carriΓ¨re. Succes lieve Gien!

 62. Carol says:

  Ik heb enkele dagen geleden nog zitten tobben… Of ik nu wel of niet die Mind-the-whale-boekentas zou maken voor mijn soon-to-be-eerste-leerjaar-knul. Met 2 jobs heb ik handen en tijd tekort, dus wordt ‘t een exemplaar uit de winkel… Tenzij ik hier dus natuurlijk de gelukkige word en mijn Otto toch nog met een originele tas naar de klas kan! Volop duimen!

 63. Marleen says:

  Geweldige tas! Gewoon genieten om de prachtige bijpassende stofjes bij elkaar te zien, vooral de binnenkant! πŸ˜‰
  Mijn zoon Krijn vind mijn zelfgemaakte schooltas maar niets, hij wil graag een andere. Ik heb al tegen hem gezegd dat het jammer voor hem is, maar dat mama nou eenmaal niet zo goed kan naaien om een Mind the Whale tas te maken. Bovendien kan mijn naaimachine het, ben ik bang, niet aan.
  Dus dit zou de ideale oplossing zijn: de boekentas winnen!!! πŸ™‚

 64. Sofie says:

  Winnen is altijd leuk. Een schone boekentas zeker. Drie exemplaren van zonen hebben we hier rondlopen. En die alledrie voorzien van een nieuwe boekentas, dat kost wel wat. Als ik win, is dat er eentje (een schoontje!) uitgespaard en besteed ik het uitgespaarde geld misschien wel bij Madeline.

 65. sandy says:

  OOOOOOOOOH zei mijn zoon met zijn mond open.
  Hier dus een kandidaat (aders moet ik er zelf aan beginnen en die gaat nooit tijdig klaar zijn).

 66. Lisan says:

  Waw, wat een prachtexemplaar. Mijn dochter is ook gek op zebra’s. Kan dus niet beter. πŸ™‚ En nu duimen maar. πŸ˜‰

 67. Jess says:

  Wauw, ze is magnifiek! Ze zou hier goed dienen voor mijn oudste dochter. Een boekentas vinden is niet zo evident, maar bij deze had ze meteen een coup de foudre ?

 68. Linsey says:

  Wat een uniek en prachtig exemplaar! Wat zou onze jongste dochter hiermee volgend schooljaar trots en fier het eerste leerjaar in de spiksplinternieuwe school die nu volop in aanbouw is. Nieuwe klas, nieuwe school, nieuwe tas?

 69. Marian says:

  Wauw! Wat is hij mooi geworden!!!
  Had zelf heel graag meegedaan aan de workshop maar we waren op vakantie… Wie weet, misschien heb ik (of zoonlief beter) geluk πŸ˜‰
  groetjes
  Marian

 70. Jill says:

  Wat een prachtig exemplaar is me dat! πŸ™‚
  Jammer genoeg zit ik met een soon-to-be kleuter en gaat deze tas nog veel te groot zijn. πŸ™
  Of is een tas 3 jaar op voorhand hebben staan toch niet zo overdreven? :-p

 71. Karen says:

  zalig boekentasje!! Mijn oudste zoon gaat nu naar het 3e kleuter maar de kleuren zijn zijn favoriet. Voor deze doe ik heel graag mee en het mag gerust een jartje blijven liggen, het blijft prachtig…

  groetjes
  Karen

 72. Dufoor Liesbeth says:

  Mijn dochter die naar het 3e leerjaar gaat heeft nog een nieuwe boekentas nodig. Deze zomer heb ik een 3/4 broek gemaakt voor haar oudste zus uit de zebrastof die jullie voor de binnenkant gebruikt hebben. Sindsdien wil zij ook iets met die zebrastof. De boekentas zou hier dus heel welkom zijn.

 73. Veerle B says:

  Super! Leuk met die schuine streep. Aangezien ik zelf de durf niet heb, schuif ik graag aan ‘t rijtje voor mijn dierentuinliefhebbers

 74. marleen says:

  oohh leuk…daar willen we wel aan meedoen…men dochtertje kan er nog bijna inkruipen maar men metekindje zal er dolblij mee zijn πŸ˜€ dus toi toi toi πŸ˜€

 75. griet de smedt says:

  Ik zwier mijn handjes in de lucht voor zo’n fijn werk. Ik maakte er ooit één en vind de moed niet om nog boekentassen te maken. Ik wil deze graag winnen! Twee lagere schoolmeisjes die hier om zouden vechten. x

 76. veerle says:

  Hele mooie boekentas. Ideaal voor mijn zoon. Hij start op 1 september in het eerste leerjaar. De boekentas is in ieder geval al goedgekeurd door hem. Hopelijk heeft hij geluk en wordt hij gekozen:-)

 77. Po Man says:

  Mijn zoontje is net 6 maanden geworden. Nog te vroeg om naar school te gaan. Maar over 2 jaar zal hij de prachtige boekentas kunnen gebruiken. We kunnen al niet wachten. Groetjes!

 78. Annemieke Simons says:

  Waaaaauw; zo knap! Ik zie mijn zoon al stralen aan de schoolpoort!
  Joepie joepie en duimen omhoog! Wie weet hebben we geluk en winnen we dit pareltje!
  Succes met de keuze πŸ˜‰

 79. Silke says:

  Ik zag al twee exemplaren van dichtbij die gemaakt werden en kan alleen maar beamen dat dit een prachtig patroon is. Wat een prachtig exemplaar dat jullie hier weggeven.

 80. Katrijn Ingels says:

  Mijn liefste metekindje is helemaal in de ban van zebra’s!
  Naar school gaan met zijn lievelingsdier op zijn rug, zijn schooljaar zou niet beter kunnen starten!

 81. Liesje van osselaer says:

  Mijn zoontje gaat naar de zebraklas. Hij heeft nog geen boekentas. Stress loopt beetje op. Ik heb zelf geen tijd om er een te maken met drie kleine ridders in huis. Maar zo ook knap. Wow een droom van een boekentas.

 82. Sopofiepie says:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon die start in het eerste leerjaar, hij kreeg net een bureautje en is sindsdien daar steeds te vinden. Hij ‘schreef’ de eerste blz van een oud Kinderboek over een aapje met zijn naam over vandaag. Ik vind dat zo een enthousiasme wel deze superoriginele boekentas verdient.

 83. Kim Wigy says:

  Mijn dochter Lune zou hem geweldig vinden! Ze heeft een nieuwe boekentas nodig en ze is gek op dieren. We hebben al heel wat winkels afgelopen, maar ze vindt nergens iets leuks… Alles is zo gewoon of met teveel roze en paars en daar houdt ze niet van… En zebra’s zijn nu net haar lievelingsdieren! Spijtig dat ik hem nergens kan kopen, want ik ben niet echt een handig type om er zelf aan te beginnen πŸ™

 84. SandraVH says:

  Oh wat een prachtexemplaar!! En laat deze boekentas nu net zijn wat wij hier nodig hebben! Uniek, ongelooflijk mooi, perfecte kleurencombi en met zebra’s! De vorige boekentas van mijn dochtertje heeft zijn geest gegeven. Het budget van een alleenstaande mama zou u dankbaar zijn πŸ˜‰

 85. Ann S'Jongers says:

  Ik ben helemaal weg van deze prachtige beestige boekentas. Ik zou hem aan mijn allerliefste neefje schenken. Zodat hij ermee kan lopen te pronken!

 86. Lia says:

  Nieuwe kleren hangen al in de kast,met leuke stofjes gemaakt van Madeline!En wie zou niet graag dat mooie boekentasje
  meenemen naar het nieuwe kleuterklasje!
  Geen kans,geen verdriet,
  dan zie je me op de volgende workshop!

 87. inge says:

  Prachtexemplaar! Ik zie er onze Milo al mee flaneren op zijn eerste schooldag, nu hij de stap zet naar het 1ste leerjaar. I’M IN, folks!!!

 88. Saar says:

  ZEPRA-chtig! Er zou er hier eentje stralen van blijheid, jawadde zeg.
  Maar, eigenlijk gun ik het elk kind, groot/klein, rijk/arm, vlot/minder vlot, allochtoon/autochtoon/, ,… om de schoolpoort binnen te galopperen met deze tas, boordevol blijheid.

 89. NoΓ«mi says:

  Waauw zo’n mooie boekentas.
  Mijn dochter Noortje start op 1 sepetember in het eerste leerjaar. Ikzelf naai ook wel een beetje maar ik ben zeker nog niet ervaren genoeg om een boekentas te maken. Met drie kids in huis heb ik ook niet altijd de tijd om zo’n grote projectjes aan te gaan. Dus wie weet….
  Ik duim alvast voor mezelf en mijn dochter! ;o)

 90. Nele Dexters says:

  Zo mooi… !
  En ik ben duidelijk niet de enige die dat vindt :-), te zien aan de vele reacties!!!
  En toch waag ik mijn kans, in de hoop hiermee mijn zoontje van 6 een super-start te kunnen geven op 1 september.
  Fingers crossed!

 91. Ellen says:

  Mijn zoontje moet dagelijks het zebrapad over tot aan de school. Met zijn fluojas en deze zebraboekentas moet dat zeker veilig lukken het komende schooljaar!

 92. Melissa says:

  Zalige boekentas. Mijn zoontje zou er superblij mee zijn. Hij is al in de wolken wanneer ik hem een stofje toon dat voor hem zal worden, laatbstaan als het af is. Fingers crossed…

 93. marina says:

  Een van de mooiste zelfgemaakte boektentassen die ik de laatste tijd zie voorbijkomen op FB. Daar zou mijn kleindochter mee stralen op haar eerste (lagere) schooldag πŸ™‚

 94. marina says:

  Een van de mooiste zelfgemaakte boektentasjes die ik de laatste tijd zie voorbijkomen op FB. Daar zou mijn kleindochter mee stralen op haar eerste (lagere) schooldag πŸ™‚

 95. kizzy eyckmans says:

  Weer last minute maar dat is nog niet te laat hè. Omdat zoonlief nog een leuke originele boekentas moet gaan kiezen toch maar een kansje wagen om een prachtige handgemaakte en unieke boekentas te winnen. Dan heeft zoonlief niet kunnen kiezen, maar mama is er al helemaal weg van. Wanneer hij die boekentas gaat zien gaat hij ook meteen verkocht zijn. Zo een knappe boekentas gaan de andere ook wel willen! Ik hoor het hem al zeggen.

 96. Marleen says:

  Hier zou ook iemand heel erg fier zijn om op 1 september met zo’n mooie boekentas een nieuw schooljaar te starten!

 97. Bieke Mattheussen says:

  Waw, wat een leuke en originele boekentas. Daan is een ongelooflijke dierenliefhebber en is ook binnenkort kleuter-af. Wanneer de juf aan hem vroeg wat hij later wilde worden, antwoordde hij… dierenverzorger. Ook is hij jarig 10 augustus. Dus dit zou een geschikt cadeautje zijn!!!!

Leave a Reply