Een Barrel Bag in imitatie leer, voor de verandering!

DSC00431

Meet number 8! Jawel, 8 van die fantastische Blanche’kes heb ik ondertussen al gemaakt. Omdat die barrel bags zo schoon zijn en zalig om mee rond te lopen. Maar vooral omdat ik het “in mijn vingers” moet hebben voor de workshop’kes. De dag (lees=nacht) voor de workshop maak ik er altijd nog eentje, moest ik dat niet doen deed ik toch geen oog dicht! En zoiets als “teveel sjakoshen hebben” bestaat toch niet?

DSC00426

Ik maakte ze iets kleiner dan mijn vorige sjoeke, een bewuste keuze want ik heb mij voorgenomen om iets minder rommel mee te sleuren. (Ik sta soms met schaamrood op mijn wangen aan de kassa van de supermarkt)

DSC00434

Het werd opnieuw eentje in nepleer, een aantal madammen lieten al weten dat ze zich toch aan het leer zouden wagen en na die 6 gebroken naalden van de eerste keer was ik er niet gerust in. Maar een beetje denkwerk, een aanpassingske hier en daar en kijk… amper één naald heb ik gebroken bij het vaststikken van het laatste handvat.

DSC00429

Ik gebruikte deze keer het taupe grijze slangenleer, tijdloos, chic en past bij zowat alles! Voor de voering gebruikte ik Filaments van Art Gallery. Yep, ik ben content met mijn nieuw sjakosh! πŸ˜‰

DSC00435

Er is gevloekt hoor zondag maar uiteindelijk zijn die fantastische madammen allemaal met pareltjes naar huis gegaan. Na een dag bloed zweet en tranen iedereen trots naar huis zien gaan, dat geeft zo een energie boost!

Miss Pixie schreef al een verslagje, Β de andere resultaten krijg je later deze week op de Facebook pagina te zien.

Stofjes: Imitatieleer en Filaments voor de voering.

Patroon: Blanche van Swoon Patterns.

DSC00437

15 comments

 1. Carla says:

  Ik wil ook zo’n sjoeke in mijn collectie hebben maar voorlopig geen workshop in de agenda heb ik al gezien ;-( Komt er in het najaar nog eentje please?!Ik kom daar graag van Limburg/Bocholt naar Lier voor hoor!!

 2. Miss Pixie says:

  A girl can never have too many bags (or shoes) :p En zeker niet als het zo’n beauties zijn!

  Ik ga ze nog maken small als fototas voor mij en eentje voor zus. En dan nog een medium als bday cadeau voor de mama (je kan je dus binnenkort aan een bestelling verwachten) πŸ˜‰

 3. Ellen Naait says:

  Woow, ze is mooi!!! Ik wil ook zo eentje maken in nepleer! Jammer genoeg geen workshop meer in het vooruitzicht… of komt die nog? Aan zo eentje durf ik alleen niet te beginnen.

Leave a Reply