De laatste feestweek, de laatste Give Aways en workshops!

Wat een week is dat geweest! Wat zeg ik, wat een maand is het tot nu toe geweest! Druk, maar fantastisch druk! Iedere dag feest in mijn winkeltje, veel te veel cava deze maand (en dat heb ik gemerkt op de weegschaal), de workshops die weer van start gegaan zijn… yep, mijn dagen zitten overvol.

Ondanks mijn “dubbel gevoel” naar die 40 toe heb ik genoten van deze maand. Van al jullie bezoekjes aan mijn winkeltje, en awel ja… ook van die aandacht. Recht uit mijn hart, een welgemeende DANKJEWEL aan iedereen die in de loop van de maand is langsgeweest, voor alle lieve berichten, en aan alle madammen die op 21 mei zijn langsgekomen om een feestje te bouwen… Voor herhaling vatbaar! 🙂

Maar het is nog niet gedaan he, we gaan nog een paar dagen verder feesten. 🙂 Je kan nog een paar dagen genieten van SUPER kortingen tot 50%, en de volledige nieuwe collectie scoor je nog aan -10%! 🙂 (Hier kwamen al super mooie winterstofjes binnen trouwens!)

40 jaar-MEI 2015-Conv

Kennen jullie Straight Grain al? An, de getalenteerde madam achter Straight Grain, ontwerpt prachtige patroontjes voor onze mini mensjes! Enkele weken geleden werd het nieuwste patroontje getest,  ik kreeg wat dames over de vloer die de mooiste stoffencombinaties kwamen uitzoeken. “Aha” dacht ik, een nieuw patroontje, en dat wordt gelanceerd tijdens de feestmaand! An was meteen te vinden voor een Give Away en geeft zo maar eventjes drie PDF patroontjes van de nieuwste Ishi Dress weg. En kijk toch eens hoe mooi ze is! 🙂

Nog één keertje (deze maand) kan je dus kans maken op cadeau’tjes! 🙂 Doe je mee?

IMG_0098

ishi-button

 

We doen opnieuw beroep op de Rafflecopter, het moet maar zo makkelijk niet zijn!

a Rafflecopter giveaway

Tot en met 31 mei maken 3 gelukkigen kans op dit fantastische patroon, en nog eens een extra aankoop bedrag bij Madeline erbovenop! 

Dan rest mij nog de winnaars van de vorige Give Away bekend te maken! Want die workshop Theo in tricot zit er natuurlijk aan te komen! 🙂

emiel5

Rafflecopter pikte er 2 gelukkigen uit, die kunnen op 7 juni mee workshoppen en winnen een aankoopbedrag van €16,00 bij Madeline!

Give Away Week 3

 

Kimmeke 52 & Miet, ik hoop dat jullie op 7 juni beschikbaar zijn want jullie zijn erbij! 🙂 Sturen jullie me een mailtje met je gegevens?

De nieuwe workshops staan trouwens online… zagen jullie het al? 🙂 We hebben nog een paar plaatskes vrij, en de nieuwe kalender komt binnen een 2-tal weekjes online. Hou het in de gaten he! 😉

Zaterdag zijn er nog 2 plaatskes vrij om dit zalig mooie kleedje te komen maken! Met perfect doorlopende print, wie wil dat nu niet! Inschrijven? Klik even door op de foto! 🙂

IMG_5580

 

Dikke zoen,

x

66 comments

 1. Felke says:

  Hoi,
  Ik zou zoo graag meedingen naar die patroontjes maar het lijkt erop dat “een berichtje nalaten” in Rafflecopter niet lukt via iPad! 🙁
  Groetjes,
  Felke

 2. Carla says:

  Wie wil er nu niet zo’n leuk patroontje winnen!Ik in elk geval wel,mijn nichtje kan er maar blij mee zijn,zo’n leuk kleedje gemaakt door haar tante,hé!

 3. CreativEls says:

  Hallo,
  Ik wil heel graag meedoen aan de giveaway want ik blijf graag meevieren met jou ! Maar bij werkt dat rafflecopter gedoe ook nooit. Tegenwoordig wordt er veel meegewerkt maar het is mij nog nooit gelukt een commentaar te schrijven in dat ding. Sorry dat ik het hier zo schrijf maar ik begrijp er niks van (hoe dat komt), ik stel alleen elke keer vast dat het niet werkt. Ik hoop toch een kans te maken om te kunnen deelnemen. Alvast bedankt. Lieve groetjes.

 4. Sieglien Van Damme says:

  Een berichtje zetten op rafflecopter lukt niet… Maar ik ben helemaal weg van de patroontjes (en jullie stofkes:))!!!!
  Ik zie me al achter mijn stikmachine zitten om de kleedjes te maken voor het dochtertje van mijn beste vriendin!!!

 5. vicky says:

  Nu heb ik precies weer iets verkeerd gedaan bij die rafflector … Dus bij deze …. ik wil graag nog een laatste kans wagen om dat patroontje te winnen. Er staan hier heel drukke, stresserende weken voor de deur, misschien moet ik eens wat komen “verluchten ” in je mooie winkeltje ….

 6. Evelien says:

  Super om mee af te sluiten zeg! Goed dat je genoten hebt van je feestmaand! Nogmaals gefeliciteerd! Al zit je dan te ver voor mij om eens zomaar langs te komen, ik kijk al vol verlangen uit naar de workshopkalender van zomer en najaar! En die Ishi, die zou ik dolgraag winnen… Op hoop van zege dan maar 🙂 Want de rafflecopter werkt ook hier niet, wat betreft het nalaten van een berichtje…

 7. An Noteboom says:

  Ik wacht al even op de herwerkte versie van de Tinydress, dus in tussentijd wil ik wel dit kleedje maken voor mijn dochtertje.

 8. An says:

  Dat zou ik nu wel eens een leuke start vinden om voor een lief meisje eindelijk eens een kleedje te maken het kriebelt allang maar mijn tieners passen er niet meer in maar ons nichtje wel Lilly-roos ik wil het graag maken

 9. Marie-Christine De Smet says:

  ik plaats mijn berichtje ook maar via deze weg, want het lukte met rafflecopter ook niet. Ik moet dringend je blog ook bij al mijn te volgen blogs zetten. En ik zou natuurlijk ook heel graag het patroontje winnen. En aangezien jij je berichtje eindigt met een dikke zoen, krijg je van mij een blaaszoentje terug. Ik stuur het mee met de wind.

 10. Marijke says:

  Wauw, hier wil ikwel aan meedoen. In zo’n kleedje zie ik mijn kleindochter wel lopen…… Maar eerst hopen te winnen!

 11. Dorien Verwimp says:

  Ik zou ook heel graag meedoen hoor. maar idd dieje helikopter (sorry anders onthoud ik de naam nie :D) lukt bij mij ook niet via ipad. 🙂

  oooh ik ga denk ik is de trein naar lier nemen se om dan van uit hasselt een workshop te komen doen 😀

 12. sofie says:

  ik doe graag mee! Blijkbaar ook niet gelukt op een reactie te plaatsen via rafflecopter. enfin wel gelukt maar kon het standaard bericht niet bewerken, er staat waarschijnlijk alleen ‘laat hier een bericht achter’ 😉

 13. Khadetjes says:

  Heerlijk, hoe jij je verjaardag weet te vieren! Ik bekeek vorige week de workshops en had er zo’n spijt van dat je zo’n eind weg woont…

 14. Griet says:

  Mijn dochter is gek op het Janneke jjurkje voor haar dochtertje, maar ik zou voor haar zó graag eens een ander modelletje maken, ééntje waar mijn dochter even verliefd op wordt. Dus doe ik via deze weg graag mee met deze give away, robocop werkt via iPhone ook niet

 15. Kim Meulders says:

  Maar wauw zeg, het patroon van de bubble dress was het eerste echte kleedje dat ik maakte voor mijn dochtertje, maar dit zou een mooie opvolger zijn! Ik doe graag mee!!!

 16. Ellemieke says:

  Oe oe oe! Daar doe ik heel graag aan mee! Zat net te twijfelen om mij dit,patroontje aan te schaffen, dus het winnen zou fantastisch zijn!

 17. Tine says:

  ik doe ook graag mee met je wedstrijdje, wat een leuke manier om je verjaardag te vieren ! Dat ishi jurkje lijkt me een topper ! Zowel in katoen als tricot, het staat op mijn verlanglijstje.
  Groetjes

 18. Laura says:

  Ooo, ik ben echt benieuwd naar het patroontje in een grotere maat (lees mijn dochter is al 10 en kan dus in principe nog net in het kleedje 🙂 )
  Zou leuk zijn als ik won!
  X

 19. Caroline says:

  weer zo’n fantastische give-away. Jij maakt echt een feestje van je verjaardag. Ik waag graag een kansje. Heb al zoveel prachtige Ishi’s zien langskomen.

 20. Marjolein says:

  Wat een goede manier om te vieren dat je 40 wordt. Al die mensen die daar blij mee worden, maakt jou zelf vast ook heel blij. Op naar de volgende 40 mooie jaren voor jou!!

 21. Heidi says:

  Altijd blij met een nieuw patroontje.
  En mijn dochter na haar groeispurt dringend wat nieuwe jurkjes gebruiken.
  Maar ‘t lukt mij ook niet om een tekstje in te tikken…

 22. Marian Konings says:

  Met twee meisjes in huis die echt niets anders willen dragen dan jurkjes, zou dit patroon heel welkom zijn!

 23. Miet says:

  Mogen gelukkig winnaars nog eens meedoen? Zo’n schoon kleedje, daar wil toch iedereen mee aan de slag. ik in elk geval wel! Miet

Leave a Reply